RESIDENCIAL

HABITATGES PARTICULARS

L’AUTOMATITZACIÓ DONA RESPOSTES ALS REQUERIMENTS QUE PLANTEGEN LES NOVES TENDÈNCIES I LA NOSTRA NOVA FORMA DE VIDA I OFEREIX SOLUCIONS PERSONALITZADES PER A TOT TIPUS DE LLARS AMB L’OBJECTIU DE CONVERTIR-LES EN ESPAIS MULTIFUNCIONALS I FLEXIBLES.

LES CASES INTEL·LIGENTS PARTEIXEN D’UN CONJUNT DE TECNOLOGIES APLICADES AL CONTROL I L’AUTOMATITZACIÓ DE L’HABITATGE, LES QUALS PERMETEN, A TRAVÉS DE LA COMUNICACIÓ ENTRE L’USUARI I EL SISTEMA, UNA GESTIÓ EFICIENT DE L’ÚS DE L’ENERGIA I L’AUGMENT DE LA SEGURETAT I EL CONFORT.

AIXÍ, LA DISTRIBUCIÓ DE LA CASA ESDEVÉ MÉS VERSÀTIL, AMB DIVERSOS AMBIENTS I FUNCIONS SOTA UN MATEIX SOSTRE. EL SEU ÚS ÉS TOTALMENT PRÀCTIC I INTUÏTIU, MANEJABLE PER QUALSEVOL USUARI DE MANERA LOCAL O REMOTA. EN DEFINITIVA, SUPOSA UN AUGMENT DE LA QUALITAT DE VIDA.
.

IL·LUMINACIÓ

AMB EL CONTROL DE LA IL·LUMINACIÓ, MITJANÇANT SENSORS O PROGRAMACIÓ, ES PODEN CREAR ESCENES I AMBIENTS DIFERENCIATS GRÀCIES A LA GRADUACIÓ DELS PUNTS DE LLUM.

CLIMA

CONTROLANT EL CLIMA S’ACONSEGUEIX EL MÀXIM CONFORT I, AL MATEIX TEMPS, L’OPTIMITZACIÓ DEL CONSUM ENERGÈTIC A PARTIR DE LA PROGRAMACIÓ DEL TERMÒSTAT INTEL·LIGENT.

PERSIANES

EL CONTROL I L’AUTOMATITZACIÓ DE PERSIANES, CORTINES I PORTICONS AJUDEN A FER LA LLAR MÉS ACOLLIDORA I A FER MÉS PRÀCTIC EL DIA A DIA, AIXÍ COM A ESTALVIAR EN ELECTRICITAT.

SO

AMB LA INTEGRACIÓ DE L’ÀUDIO AL SISTEMA DE LA LLAR ES PODEN GENERAR AMBIENTS MUSICALS PERSONALITZATS PER ZONES DE MANERA SIMPLE I CÒMODA, JA SIGUI AMB CONTROL CENTRALITZAT, FIX, DES D’APP MÒBIL O TABLET.

LLAR

L’AUTOMATITZACIÓ ES POT APLICAR A MOLTS ALTRES ASPECTES, COM, ELS VIDEOPORTERS EXTERIORS, EL REG I LA RENOVACIÓ DE L’AIRE, PER AUGMENTAR EL CONFORT I REDUIR EL CONSUM ENERGÈTIC.

SEGURETAT

PODEM AUGMENTAR LA SEGURETAT DEL NOSTRE HABITATGE MITJANÇANT SISTEMES DE VIGILÀNCIA AUTOMÀTICA DE PERSONES, ANIMALS I BÉNS, AIXÍ COM DE DETECCIÓ D’INCIDÈNCIES I AVARIES DE LES INSTAL·LACIONS.